Västerås

Välkomna till Entréskolan i Västerås!

Skärmavbild 2017 10 21 kl. 19.05.17

rastvä3.jpgrastvä5.jpg

Entréskolan i Västerås är förlagd i Vallby Institutet och är en estetisk grundskola för årskurserna 4 till 9 bestående av cirka 100 elever. Personalstyrkan består av lärare som alla har ett brinnande engagemang för elevernas sociala utveckling likväl kunskapsutveckling.

Vi tror på kommunikation och samarbete och förespråkar därför ett aktivt lärande. Vår undervisning bygger på ett aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. De estetiska uttrycksformerna är integrerade med de teoretiska ämnena i hela skolans arbete men du kan också välja att fördjupa dig mer inom en uttrycksform som musik, dans, teater eller bild/slöjd genom vårt estetiska tillval.

Eleverna på skolan sprider glädje och gör att vi i personalen varje dag ser fram emot att gå till jobbet – ingen dag är den andra lik!