Arbeta hos oss

Lediga jobb på Entréskolan

Vad kul att du är intresserad av att jobba med oss!

Vi tar gärna emot spontana intresseanmälningar även om vi inte har någon aktuell tjänst ledig i dagsläget.

På Entréskolan ser vi läraren som den viktigaste resursen för våra elevers lärande. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med ungdomar på grundskolan. På Entréskolan är läsåret indelat i ämnesintegrerade arbetsområden där undervisningen planeras tillsammans av lärarna runt en grupp elever. Som lärare på Entréskolan är det därför viktigt att du trivs i en roll där samarbete utgör en central del. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper då en stor del av arbetet sker med digitala verktyg. Som person trivs du i ett uppdrag där du har ett stort eget ansvar och ges utrymme att ta många egna initiativ men även kan lyssna in och samarbeta med andra. Du är kreativ och kommer gärna med nya idéer och angreppssätt.

Vi söker dig som:

- har datavana och vilja/erfarenhet av att arbeta med datorn som verktyg i det pedagogiska arbetet

- Har en positiv syn på alla elevers förmåga att lyckas

- har ett stort engagemang samt är drivande och initiativrik

- har stor förmåga att kommunicera med elever och föräldrar på ett lösningsfokuserat sätt.

Utbildning

Du innehar relevant utbildning och erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vilja att arbeta med ämnesintegration i ett aktivt lärande med datorn som pedagogisk verktyg.

Lön, ersättning och förmåner

Kollektivavtal - mellan Almega och fackförbunden Lärarförbundet, Lärarnas riksförbund, kommunal och Unionen.

Tjänstepension (ITP-avtalet) TGL,

Tjänstegrupplivförsäkring

Trygghetsförsäkring, TFA,

Omställningsavtalet SAF-PTK

Friskvårdsbidrag

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras utifrån personligt intresse och ämneskombination. Provanställning tillämpas första terminen.

Entréskolan Enköping

Just nu har vi inga aktuella tjänster men skicka gärna in en intresseanmälan om du är intresserad av att jobba hos oss.

Entréskolan Eskilstuna

Entréskolan Stockholm

Entréskolan Västerås

Lärare musik åk 4-9

Vi söker till våren 2022 en lärare som är behörig för undervisning i musik gärna i kombination med ett annat ämne för årskurs 4-9.

I tjänsten ingår mentorskap för en klass.

Omfattning: 100 %

Varaktighet: Tillsvidare