Välkomna till Entréskolan i Eskilstuna

Introduktionsträff för nya elever !
Tisdag 21 maj kl 14.00-15.30

Nu välkomnar vi alla våra nya elever som blivit antagna på Entréskolan till hösten genom att bjuda in till en introduktionsträff för elever och vårdnadshavare.
Antagna elever får en separat inbjudan hemskickad tillsammans med antagningsbeskedet.

Introduktionsträffen är endast till för de som redan blivit antagna till skolan. För dig som inte blivit antagen men är intresserad av en skolplats hänvisar vi till att ställa er i vår elevkö.
Du kan också kontakta oss direkt för att få status på hur platsmöjligheten ser ut inför hösten.

Eskilstuna_skola.jpg

Entréskolan i Eskilstuna ligger på Smedjegatan 43 i centrala Eskilstuna och är en estetisk grundskola med högt ställda förväntningar på elever och lärare. Här går idag cirka 200 elever i årskurserna 4 till 9.

Våra engagerade lärare arbetar varje dag med att eleverna utvecklar sina förmågor samtidigt som de hittar glädjen i ett aktivt lärande där entreprenörskap är en av grundstenarna.

Vår undervisning bygger på ett aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. De estetiska uttrycksformerna är integrerade med de teoretiska ämnena i hela skolans arbete men du kan också välja att fördjupa dig mer inom en uttrycksform som musik, dans, teater eller bild/slöjd genom vårt estetiska tillval.

@entreskolaneskilstuna

Följ oss på Sociala medier -entreskolaneskilstuna