Entréskolan Västerås

Välkomna till Entréskolan i Västerås!

Introduktionsträff för nya elever !
Tisdag 21 maj kl 17.00-18.30

Nu välkomnar vi alla våra nya elever som blivit antagna på Entréskolan till hösten genom att bjuda in till en introduktionsträff för elever och vårdnadshavare.
Antagna elever får en separat inbjudan hemskickad tillsammans med antagningsbeskedet.

Introduktionsträffen är endast till för de som redan blivit antagna till skolan. För dig som inte blivit antagen men är intresserad av en skolplats hänvisar vi till att ställa er i vår elevkö.
Du kan också kontakta oss direkt för att få status på hur platsmöjligheten ser ut inför hösten.

rastvä3.jpgrastvä5.jpg

Entréskolan i Västerås är förlagd i Vallby Institutet och är en estetisk grundskola för årskurserna 4 till 9 bestående av cirka 140 elever. Personalstyrkan består av lärare som alla har ett brinnande engagemang för elevernas sociala utveckling likväl kunskapsutveckling.

Vi tror på kommunikation och samarbete och förespråkar därför ett aktivt lärande. Vår undervisning bygger på ett aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. De estetiska uttrycksformerna är integrerade med de teoretiska ämnena i skolans arbete men du kan också välja att fördjupa dig mer inom en uttrycksform som musik, dans, teater eller bild/slöjd genom vårt estetiska profiler.

Eleverna på skolan sprider glädje och gör att vi i personalen varje dag ser fram emot att gå till jobbet – ingen dag är den andra lik!

@entreskolanvasteras