Startsida

Välkomna till Entréskolan i Stockholm!

Fastigheten flygbild

 

ESTETISK GRUNDSKOLA MED AKTIVT LÄRANDE ÅK 4-9
Entréskolan står för entreprenörskap, vilket ska vara en röd tråd genom utbildnings-Sverige och en viktig del är att utveckla vårt samarbete med företag och samhället runt omkring oss. Genom den estetiska inriktningen får eleverna vara skapande och kreativa vilket smittar av sig på de teoretiska ämnena.

Vår undervisning bygger på ett aktivt lärande med ett kreativt skapande utifrån estetiska uttrycksformer i ämnesintegrerade arbetsområden. De estetiska uttrycksformerna är integrerade med de teoretiska ämnena i hela skolans arbete men du kan också välja att fördjupa dig mer inom en uttrycksform som musik, dans, teater eller bild/slöjd genom vårt estetiska tillval.

SKOLANS PLACERING OCH LOKALER
En unik möjlighet öppnade sig för oss med lokaler i Gröndal på Lövholmsvägen 61 som färdigställdes inför skolstarten.

ANTAGNING
Det går bra att söka till oss under pågående termin och vi tar emot nya elever i mån av plats. För skolplacering till hösten 2017 tar vi emot elever i årskurserna 4-8 (ej åk 9 förrän år 2018) och ni ansöker enkelt här på hemsidan under ansökan. Vi tar emot i köordning. Det går även bra att ställa yngre barn i kö för skolstart senare år.

Har ni frågor, funderingar, vill veta mer eller boka in ett personlig studiebesök är ni välkomna att kontakta oss enligt nedan. 

Rektor Pernilla Dahlberg
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel: 070-88 99 629

Växel: 010-20 70 777
Huvudkontor: 073-970 97 30
Utbildningschef: 070-88 99 608

 

Byggnad

Byggnad 3

 

 

Stranden

Fastigheten flygbild 2

Google

Interior huvudentre 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log in

create an account