Ledningen

Entréskolan drivs av en vilja att utveckla lärandet och de estetiska uttrycksformerna

Hösten 2011 startade vi Entréskolan i Västerås med drivkraften att skapa en estetisk grundskola med fokus på de estetiska uttrycksformerna i ett mer aktivt arbetssätt som förbereder eleverna för den mångfasetterade framtid som ligger framför dem. Idag finns Entréskolan även i Enköping, Eskilstuna och Stockholm.

Skärmavbild 2015 10 24 kl. 15.40.02                Huvudman 2 1

Grundar sig på den svenska läroplanen
Entréskolan är politiskt och religiöst obunden. Entréskolans arbetssätt och pedagogiska tankar grundar sig på den svenska läroplanen och skollagen. Vi genomför de svenska nationella proven och sätter betyg utifrån det svenska betygssystemet.
Vi har tillstånd från skolinspektionen att bedriva utbildning för årskurserna 4-9 därför att vi har visat att vi kan erbjuda en bra utbildning för eleverna som grundar sig på skollagen och den svenska skolans läroplan. Skolinspektionen kontrollerar vår verksamhet regelbundet för att säkerställa Entréskolans kvalitet och resultat.

Vill du få kontakt med oss som huvudman?

Växel: 010-20 70 777